Mierea, bronzul si celulita! Iata care e legatura dintre ele!

Cand auzim cuvantul “miere”,  cu totii ne gandim la ea ca la un indulcitor mai sanatos, insa ai fi surprins sa afli ca acest ingredient are tone de beneficii pentru piele si organism. Datorita continutului mare de antioxidanti, fitonutrienti si enzime  prietenoase, mierea lupta impotriva imbatranirii pielii.

Se stie ca mierea este unul dintre cele mai vechi trucuri pentru a intretine frumusetea si pentru a prelungi tineretea corpului. Pe langa beneficiile deja cunoscute ale masajului, introducerea mierii in tratamentele corporale constituie o adevarata comoara deoarece hraneste intensiv pielea si ii reda elasticitatea.

Cine poate face masaj cu miere

Masajul cu miere este benefic tuturor, mai putin celor care sunt alergici la miere sau polen. Masajul cu miere este un tratament  recomandat atat pentru pentru corp, cat si pentru fata.

Masajul cu miere hidrateaza si te ajuta sa scapi de disconfortul de dupa soare!

Aceasta minune a naturii este doar un simplu ingredient, insa poate face minuni mai ales in sezonul cald, atunci cand expunerea frecventa la soare are ca rezultat  o multitudine  de efecte nocive printre care deshidratarea,  imbatranirea prematura a pielii, adancirea ridurilor si arsurile solare. Pielea expusa la soare are aspect uscat, da senzatia ca te strange, poate parea aspra, se poate descuama sau pot aparea linii fine /crapaturi. De aceea, hidratarea dupa soare cu un masaj si o impachetare cu miere joaca un rol esential.

Masajul cu miere ajuta la tratarea celulitei!

Masajul cu miere este foarte eficient  pentru cresterea circulatiei sangvine si limfatice. De asemenea, mierea lupta impotriva imperfectiunilor pielii, imbunatatind  aprovizionarea pielii si muschilor cu oxigen si nutrienti, iar ingredientii activi ajuta la eliminarea toxinelor pentru o perioada lunga de timp. Astfel, dupa un tratament de 10-15 sedinte, pielea nu va mai avea acel aspect neplacut de coaja de portocala.

Cum decurge tratmentul cu miere?

Se aplica o cantitate suficienta de miere de albine pe maini si se face masaj in zonele cu celulita. Masajul se face timp de 15-20 de minute pe zona, usor la inceput, apoi se creste viteza treptat, astfel incat la un moment dat apare o senzatie usoara de incalzire, ceea ce arata ca a inceput procesul de distrugere a celulelor adipoase. La final, se clateste pielea cu apa calduta.

Cate sedinte de masaj cu miere sunt necesare pentru rezultate satisfacatoare?

In acest sens, specialistii centrului nostrum, Salus Pilates Studio, recomanda cu incredre masajul si impachetarile cu miere, considerandu-le ca fiind cele mai eficiente proceduri in ceea ce priveste hidratarea, regenerarea si revitalizarea pielii.

Datorita vitaminelor si mineralelor pe care mierea le contine, pielea beneficiaza din plin de un aflux de energie si vitalitate, devine neteda si catifelata la atingere, fara riduri, recapatandu-si tonusul sanatos.  Dupa efectuarea acestui masaj, pielea devine mai elastica si neteda, ca de bebelus. O cura de masaj cu miere este formata din 12-15 sedinte si se face in zile alternative (o zi da, una nu) pentru ca pielea sa aiba timp sa respire si sa se regenereze.

Kinetoterapeut/ Specialist Remodelare Corporala

Mihalache Mariana Nicoleta

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Open chat
Buna!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button