Termeni si Conditii

Informatii referitoare la site

Site-ul web www.centrulsalus.ro  este proprietatea firmei Centul Salus srl cu sediul in Bucuresti,  Str Soseaua Otenitei nr 254, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/5710/2014, C.I.F. 33159585, BANCA: INGB Cont: RO06INGB0000999910754611

Adresa de contact: Bucuresti,Calea Serban Voda, nr 217 B,Sector 4

Tel: 0730367620

email: centrul.salus1@gmail.com

 

Centrulsalus.ro isi rezerva dreptul de a modifica, elimina, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.centrulsalus.ro  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul  complet intre tine si www.centrulsalus.ro .  De asemenea centrulsalus.ro  isi rezerva  dreptul de a elimina, adauga sau sterge orice aspect al serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare in momentul publicarii acestui website. Dup ace ati luat la cunostinta despre toate cele mentionate mai sus si  continuati sa utilizati acest serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat termenii prezentului  acord, inclusiv si modificarile survenite.

 

Descrierea site-ului:

www.centrulsalus.ro  este un site de prezentare si promovare cu privire la servicii precum : pilates, masaj, remodelare corporala si servicii proprii.

Limitari de Responsabilitate

www.centrulsalus.ro  va face tot ce-i sta in putinta pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil.  In mod expres, esti de acord ca www.centrulsalus.ro  nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte, de importanta majora sau minora. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri www.centrulsalus.ro  si operatorii acestuia, directorii, angajatii si reprezentantii sai, impotriva oricaror pretentii, impuneri, pierderi, cereri, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor),  decizii, cheltuieli,  amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui serviciu, sau orice alt aspectcare are legatura cu acest serviciu prestart de centrul salus.ro.

 

Orice reclamatie, litigiu, rezultata sau relationata acestui acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

Conditiile de utilizare a continutului:

Continutul paginilor site-ului www.centrulsalus.ro  este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Salus Pilates Studio  SRL. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Centrului Salus SRL. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Open chat
Buna!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button