Yoga

Despre

Ce este Yoga?

O practica foarte populara si cumva mereu la moda, yoga atrage tot felul de oameni, de la pasionati de fitness la persoane care se focuseaza pe sanatate, de la dansatori profesionisti pana la cei in cautarea linistii interioare. Pare ca oricine ai fi, yoga are ceva sa-ti ofere. Si asa este! O traditie veche de mai bine de 5000 de ani, cu originea in India, yoga a cucerit intreaga lume prin principiile sale universale, antice, naturale. Exercitiile fizice, asa numitele asane, se practica in ritmul respiratiei, iar scopul lor principal este alinierea corpului, mintii si spiritului. Rezultatele se vad in toate cele 3 planuri: un corp mai armonios, mai usor, mai flexibil, o minte mai relaxata cu ganduri mai blande si un spirit mai liber sa respire.

Beneficii

De ce sa faci Yoga?

Pentru tine! Este o practica atat de veche cu beneficii demonstrate generatie dupa generatie, si imbratisata de practic toate culturile lumii. Este un bine universal valabil de care te poti bucura cu tot corpul, cu tot sufletul. De asemenea, varietatea este uriasa si usor de adaptat pentru orice conditie fizica sau nivel de experienta. Yoga nu are varsta pentru ca principiile sale sunt inspirate din natura umana, din felul in care respiram, ne miscam, gandim si trecem prin lume. 

Practicand yoga avem numai de castigat atunci cand vine vorba despre flexibilitate, postura, intarirea musculaturii, respiratie corecta si in general, un nivel de energie vitala mai ridicat. 

Yoga

Cui se recomanda?

Noua, tuturor. De toate varstele, de toate formele. Acolo unde exista respiratie si gandire, poate exista si yoga. Acolo unde exista iubire de sine si respect pentru corp, yoga va creste si inflori ca intr-o gradina primavara. 

Calatoria fiecaruia in yoga incepe cu putina curiozitate si se bazeaza pe o practica adaptata la nivelul sau. Voi fi instructorul tau si te voi ajuta sa intelegi ce ai nevoie pentru a avansa. Scopul este o explorare profunda a corpului si respiratiei pentru a facilita drumul catre meditatie si relaxare completa.  

Este greu de explicat in cuvinte tot ce poate face yoga pentru tine, dar cu siguranta vei intelege in timpul practicii.

Cu cine?

Cu Elena,  yoga si meditatia fac parte din viata mea de aproape 4 ani.

In ce consta

O sesiune de Yoga?

Fiecare sesiune urmeaza aceasta structura:

  • Practica pregatitoare, de incalzire
  • Sesiunea de asane, posturile lor ajutatoare, regresii sau progresii, dupa caz, cu indicatiile lor terapeutice
  • Tehnici de respiratie pentru energie si claritate
  • O metoda de relaxare sau meditatia de final


Programul este adaptat nevoilor tale si dureaza 60 de minunte. 

O sesisune

Cum decurge?

Te astept cu 10 minute inainte de inceperea sesiunii, cu haine comode, care iti permit sa te misti in libertate. La fiecare intalnire vei invata tehnici noi pe care le poti integra in viata de zi cu zi.
In functie de tema clasei, vom folosi diferite posturi de incalzire si destindere, exercitii de respiratie si tehnici de relaxare. 

Unele tehnici de yoga pot fi mai intense si vei transpira, altele sunt blande si relaxante. In ansamblu vei obtine o stare de energizare relaxata si echilibru interior.
Toate iti vor fi explicate si adaptate nevoilor tale. Vei primi indicatii personale si sustinere acolo unde ai nevoie. 

Diferite

Tipuri

Există multe stiluri de yoga, cele mai populare fiind Hatha, Vinyasa si Ashtanga. Fiecare are focusul ei si se recomanda pentru anumite interese.

Frecventa

Recomandata

Pentru inceput, e bine sa explorezi 2-3 sesiuni pe saptamana, iar apoi sa-ti continui calatoria in ritmul propriu.

Sesiunile de grup te stimuleaza, te inspira si te ajuta sa inveti alaturi de ceilalti. Aici pui bazele, mai departe tine de tine. 

Practicile fizice –posturile si pranayama – pot fi facute oriunde: la sala, acasa, in natura.  Meditatia de asemenea, poate fi oriunde, atata timp cat ii faci loc in viata ta. Poate aceasta este cea mai mare provocare, dar odata ce ai integrat yoga in programul tau, vei si incepe sa-i simti beneficiile.

Yoga

Pretul si durata sesiunii

Vino sa ne bucuram de yoga impreuna! Ti-am pregatit urmatoarele optiuni pentru sedinte saptamanale:

  • Luni ora 19:30/ Joi ora 19:30
  • Pret: 70 lei sed/ 8 sed 480 lei
  • Desigur, totul incepe cu o discutie despre nevoile tale, disponibilitate si rezultate dorite. Putem sa vorbim despre toate acestea la telefon: 0730367620  sau pe  mail: contact@saluspilatesstudio.ro.

Open chat
Buna!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button