Masaj Deep Tissue

Masaj Deep Tissue

Ce presupune aceasta terapie?

Un masaj Deep Tissue, bine facut, poate sa va detensioneze spatele, va elibereaza de rigiditate si alina contracturile si spasmele musculare. Deoarece aceasta terapie lucreaza pe tesuturile moi ale organismului, precum muschi, tendoane si ligamente, va poate ajuta corpul sa devina suplu, flexibil si energic.

Specialistii centrului Salus va stau la dispozitie pentru efectuarea unor sedinte de masaj deep tissue profesionist, benefic si reconfortant in acelasi timp.

 • Se recomanda 2-3 sedinte de masaj Deep Tissue pe saptamana pana se detensioneaza zona afectata, apoi de intretinere 1 sedinta pe saptamana.
 • Durata unei sedinte este de 50 de minute.

Suna la: +40 730 367 620

Masaj Deep Tissue

Preturi

 • 1 sedinta
  50 min/sedinta180 lei
 • 5 sedinte
  50 min/sed780 lei
 • 10 sedinte
  50 min/sed1500 lei

Ai intrebari?

Intrebari si raspunsuri

Prin tehnicile si manevrele specifice, calmeaza si diminueaza durerea, restabilitand functiile neuoromotorii. Pentru a face acest lucru, terapeutul se foloseste de o presiune directa, precisa si profunda a zonelor afectate.

Este o terapie care spre  deosebire de masajul clasic,  se concentreaza pe o anumite probleme, cum ar fi:

– Tensiunea Musculara;

– Durerea cronica de spate;

– Mobilitatea limitata;

– Recuperarea de leziuni (de exemplu: sport, supraefort muscular sau dupa operatii);

– Spasmele musculare.

Un proverb chinezesc spune ca varsta ar trebui determinata dupa gradul de mobilitate pe care il avem in coloana vertebrala.

Este recomandat persoanelor care sufera de contracturi cronice ale musculaturii cauzate de pozitii vicioase, postura incorecta, stil de viata sedentar.Viata plina de stres si responsabilitati pe care o avem se reflecta la nivel de sanatate fizica prin diverse stari si disfunctii. Nu doar efortul fizic in exces determina oboseala musculara, ci si alti factori cum ar fi: alimentatia defectuoasa, fumatul, poluarea atmosferica din orase, lipsa cantitatii corespunzatoare de apa pe zi, lipsa sportului sau sportul in exces etc. Acesta este primul pas in procesul de imbolnavire si imbatranire prematura.

Aceasta terapie de masaj este contraindicata persoanelor care au probleme dermatologice, tromboflebite si tromboze, tumori maligne, stari febrile, afecţiuni cardiovasculare acute, afectiuni pulmonare acute, manifestari hemoragice, boli psihice majore, afecţiuni inflamatorii osoase şi osteoarticulare.

Open chat
Buna!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button