Masaj Lomi Lomi

Masaj Lomi Lomi

Ce este?

Masaj Lomi Lomi – acesta este o terapie complexa si este practicata din vechi timpuri de indigenii polinezieni din Hawaii.
Lomi Lomi este o minunata tehnica de masaj care detensioneaza si relaxeaza musculatura intregului corp.
Unul dintre principiile masajului Lomi Lomi este de a actiona in acelasi timp pe mai multe zone ale corpului. In felul acesta creierul nu se poate concentra simultan pe toate zonele masate, putand sa se relaxeze complet, lasandu-se liber, fara ganduri si griji. Este un masaj profund, fluid si ritmic, care utilizeaza atat mainile, cat si antebratele, putand fi executat in acelasi timp pe o parte extinsa a corpului.
La nivel fizic, tensiunea si stresul sunt inlaturate, circulatia sangvina si cea limfatica sunt stimulate prin toate manevrele specifice ale acestui masaj. Miscarile se axeaza pe straturile musculare profunde, de-a lungul fibrelor musculare, tendoanelor si articulatiilor. Manevrele sunt efectuate in ritm lent, dar profund, eliminand astfel tensiunea musculara. De aceea, aceasta metoda de masaj, Lomi Lomi, este recomandata tuturor persoanelor care doresc sa-si mentină tonusul, celor care au contracturi musculare sau stare de oboseala cronica.

Suna la: +40 730 367 620

Masaj Lomi Lomi

Beneficii

Efectul  masajului nu se opreste in momentul in care plecati de la noi, acesta se poate prelungi mult timp dupa terminarea sedintei. Acest tip de masaj este benefic pentru durerile de ceafa, spate, lombare, solduri, cap (migrene), pentru disfunctii circulatorii si respiratorii, insomnie, imunitate scazuta, depresie.
Acesta nu este un simplu masaj, ci unul care favorizeaza vindecarea la nivel mental si emotional. Hawaienii vad toate aceste componente ca un intreg si cand individul se vindeca sau se imbolnaveste la un anumit nivel, intreg organismul este influentat.

 • Ajuta la diminuarea tensiunilor musculare si a stresului prin manevrele specifice;
 • Relaxeaza mintea, creand stare de bine si liniste interioara;
 • Regleaza toate sistemele si organele, ajutand la curatarea si detoxifierea organismului prin stimularea circulatiei limfatice si sangvine;
 • Energizeaza si revitalizeaza intregul corp;
 • Aduce bunastare, armonie si echilibru;

Masaj Lomi Lomi

Preturi

 • 1 sedinta
  50 min/sedinta165 lei
 • 5 sedinte
  50 min/sed700 lei
 • 10 sedinte
  50 min/sed1500 lei

Ai intrebari?

Intrebari si raspunsuri

Sunt cateva carateristici importante ale acestui tip de masaj inedit si eficient:

Miscarile sunt constante, ample si fluide, asemenea unor valuri care se plimba pe o suprafata mai mare a corpului.

Un alt plus al masajului Lomi Lomi este faptul ca pot fi lucrate mai multe parti ale corpului in acelasi timp.

La acest tip de masaj se lucreaza mult cu antebratele, terapeutul poate cu usurinta masa omoplatul si soldul in acelasi timp. Aceasta tehnica ajuta persoana sa se relaxeze complet pentru ca in acest timp celula neuronala se relaxeaza cel mai mult (fiind greu pentru creier sa se concentreze in acelasi timp asupra a doua zone diferite ale corpului).

Masajul Lomi Lomi poate fi lent si profund, dar si un pic mai dinamic si mai revigorant, totul depinzand de starea finala pe care doreste clientul sa o obtina in urma acestui tip de masaj.

In limba Hawaiana, Lomi inseamna: „a framanta, a freca, a alina – ca labutele unei pisici multumite”:)

Aceasta terapie de masaj este contraindicata persoanelor care au probleme dermatologice, tromboflebite si tromboze, tumori maligne, stari febrile, afecţiuni cardiovasculare acute, afectiuni pulmonare acute, manifestari hemoragice, boli psihice majore, afecţiuni inflamatorii osoase şi osteoarticulare.

Open chat
Buna!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button