Pilates pentru barbati

Pilates pentru barbati

Pilates pentru barbati

Beneficii

  • Scopul Pilates este echilibrarea organismului prin miscare, deci se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor.
  • Lucreaza toata musculatura si toate articulatiile prin exercitii complexe.
  • Este o metoda de recuperare medicala dezvoltata de un barbat.
  • Nu necesita nici un nivel de pregatire sau experienta anterioara.
  • Lucreaza zona “core”, zona destul de problematica pentru barbati!

Fa o programare la: +40 730 367 620

Ai intrebari?

Intrebari si raspunsuri

Pilates da cea mai mare importanta acestei zone pentru ca din „core” pleaca orice miscare a corpului. Este centrul nostru. Tot de aici se controleaza si postura. Un core puternic inseamna practic un corp echilibrat. Exercitiile Pilates antreneaza toti muschii spatelui, abdominalii si muschii pelvieni prin miscari complexe. Inainte sa se vada, rezultatele se simt: un corp mai viguros, mai rezistent si mai puternic. Iar dupa primele sedinte, incepe sa se si vada cum “pleaca” centrimetrii de pe talie.

Trebuie sa stii ca, daca vrei sa faci doar “biceps si piept”, probabil nu e cazul sa vii la Pilates. Aceasta metoda lucreaza toata musculatura, iar rezultatul nu este cresterea spectaculoasa de masa musculara. Rezultatele vizibile sunt: muschi tonifiati, alungiti, elastici si rezistenti. Pilates lucreaza de la talpi, pana la muschii gatului prin miscari complexe, executate cu atentie. Nu se pune accentul pe forta sau viteza, in special la incepatori, ci pe cresterea rezistentei musculare si pe intarirea articulatiilor. Deci nu, nu vom lucra cu greutati de 30 kg, ci mai degraba la saltea, cu greutatea propriului corp sau la Reformer, un aparat special pentru Pilates.

Cu atat mai mult! Pilates nu va forta acolo unde nu este cazul si nici nu-ti va cere un efort extrem. Iar instructorii de la Salus Pilates Studio au experienta necesara pentru a-ti recomanda un program personalizat conditiei tale fizice actuale. Se incepe cu miscari simple si, pe masura ce organismul incepe sa raspunda, creste intensitatea si complexitatea miscarilor. Cu cat incepi mai devreme, cu atat mai bine.

Cu atat mai mult! Fiind o metoda de recuperare medicala, Pilates nu va forta acolo unde nu este cazul si nici nu-ti va cere un efort extrem. Iar antrenorii de la Salus Pilates Studio au experienta necesara pentru a-ti recomanda un program personalizat conditiei tale fizice actuale. Se incepe cu miscari simple si, pe masura ce organismul incepe sa raspunda, creste intensitatea si complexitatea miscarilor. Cu cat incepi mai devreme, cu atat mai bine.

Depinde foarte mult de conditia ta fizica actuala, dar si de rezultatele pe care le urmaresti. De exemplu, daca vrei sa pierzi in greutate, dupa 10 – 15 sedinte vei vedea clar progresele. Daca vrei sa-ti corectezi postura si sa rezolvi niste probleme cu coloana, probabil rezultatele vor aparea dupa aproximativ 3 luni. Varsta si stilul de viata au cuvinte grele de spus in evolutia corpului tau. Insa daca incepi sa practici Pilates, asta insemnand minim 2 sedinte pe saptamana, rezultatele se vor simti si vedea cu siguranta!

Exista 2 variante de lucru: cea in care lucram cu 2 persoane in sala, si cea in care poate fi doar o singura persoana. In orice caz, trainerul personal va avea grija ca fiecare participant sa aiba programul lui de exercitii, personalizat in functie de nevoi.  Asadar, stai linistit, esti pe maini bune si sigure!

Atmosfera este deschisa si prietenoasa, toata lumea lucreaza in special pentru sanatate si wellness. Nu fortam, nu exageram si, mai ales, nu renuntam!

Open chat
Buna!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button