Eticheta Salus Pilates Studio

Eticheta Salus Pilates Studio

Eticheta Salus Pilates Studio

Salus Pilates Studio  iti doreste sa petreci momente frumoase, care sa-ti dea o stare bine si sa te relaxeze la fiecare venire a ta in centrul nostru. In acest sens, te intampinam cu tot ce ai nevoie pe parcursul sesiunii tale si iti adresam cateva sugestii:

In functie de facilitatile pe care doresti sa le folosesti pe parcursul vizitei la noi, iti vom oferi, prosoape si  papuci de unica folosinta precum si acces la vestiar.

Pentru starea ta de bine si confortul tau si al celorlalti clienti, te rugam sa dai mai incet sonorul telefonului mobil. Te rugam sa respecti intimitatea celorlalti clienti si sa nu-i fotografiezi/filmezi pe parcursul vizitei in centrul nostru. De asemenea, fumatul este interzis.

Obiectele de valoare

Iti recomandam sa iti lasi obiectele de valoare si bijuteriile in geanta personala care va fi tinuta in vestiar.  Salus Pilates Studio SRL nu isi asuma responsabilitatea pierderii obiectelor personale.

Programarea la serviciile Centrului Salus:

Iti recomandam sa iti rezervi in avans programarile pentru a-ti putea alege intervalul de timp dorit. Toate terapiile si oerele de pilates  se programeaza in functie de disponibilitate. Pentru garantarea rezervarii, sunt necesare numele si datele tale de contact (nr mobil si email). Receptia centrului va confirma rezervarea, telefonic sau prin mesaj in ziua respectiva. Te rugam sa raspunzi solicitarii noastre de confirmare.

In cazul in care nu reusesti sa ajungi la programare, te rugam sa anunti orice modificare sau anulare a programarilor cu cel putin 24 ore inainte de ora inceperii sedintei. Anularile neanuntate vor fi considerate ca si efectuate. Daca ai un serviciu preplatit (card cadou,voucher  sau parte a unui abonament) si nu te prezinti la programare de doua ori, ne rezervam dreptul de a nu mai onora acel serviciu.

Plata

Contravaloarea tuturor serviciilor si tratamentelor de care beneficiezi in Centrul nostru  pot fi

achitate la Receptia  Centrului Salus sau Online.

Consideratii privind starea de sanatate pentru efectuarea sedintelor de Pilates, Masaj si Tratamente Corporale

Este recomandat sa consulti medicul inainte de a beneficia de orice sesiune de Pilates si terapie masaj, remodelare corporala in cazul in care ai alergii, tensiune arteriala crescuta, afectiuni cardiace, varice,osteoporoza, daca esti insarcinata, daca esti apt pentru effort  sau suferi de alte afectiuni cronice. Pentru siguranta si confortul tau, inantea unei terapii, noi te vom ruga sa completezi si sa semnezi o fisa de stil de viata in care sa ne oferi  informatii despre starea ta de sanatate.

Recomandari:

Iti sugeram ca in Centru sa porti halatul si papucii primiti la receptie. Pentru anumite tratamente, terapeutul iti va oferi lenjerie de unica folosinta.

Scopul nostru  este ca tu obtii relaxarea si starea de bine de care ai nevoie. In timpul terapiei sau a sesiunii de Pilates comunica cu terapeutul, instructorul  preferintele si asteptarile tale. Daca simti orice disconfort legat de presiunea masajului, disconfort in timpul miscarilor in orele de pilates, temperatura din camera sau muzica, te rugam sa-i aduci la cunostinta. In cel mai scurt timp toate aceste neajunsuri se vor remedia.

Va multumim !

Open chat
Buna!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button