Drenaj Limfatic

Drenaj Limfatic

Beneficii

Drenajul limfatic este un masaj terapeutic intalnit deseori si sub denumirea de „masaj de detox”. El intretine sistemul de filtrare intern al intregului organism si astfel ne ajuta să ne reechilibram sistemul imunitar.

Suna la: +40 730 367 620

Drenaj Limfatic

Preturi

  • 1 sedinta
    50 min/sedinta180 lei
  • 5 sedinte
    50 min/sed850 lei
  • 10 sedinte
    50 min/sed1650 lei

Ai intrebari?

Intrebari si raspunsuri

Inainte sa enumeram principalele beneficii pe care le are drenajul limfatic asupra organismului, este important sa intelegem un lucru: spre deosebire de sistemul sangvin (sistemul circulator al sangelui), sistemul limfatic nu are o pompa. Sangele are inima care-l ajuta sa fie pompat in organism, insa limfa nu are nici o pompa. Pompa limfei sunt muschii. Cand muschii se contracta(prin exercitiu fizic, activitati zilnice) limfa vine in locul liber lasat de muschi, iar cand acestia se dilata, limfa este impinsa cu putere in tesuturile adiacente. Astfel, cu ajutorul acestor „impingeri” limfa devine mai lichida, mai fluida, circuland cu usurinta prin tesuturi. Ajungand cu usurinta la ganglionii limfatici, limfa va fi filtrata, iar bacteriile ramase vor stimula sistemul imunitar sa produca din ce in ce mai multi anticorpi pentru organism. Chiar de la primele sedinte poti simti ca tesutul nu mai e atat de pufos, asta datorita eliminarii surplusului de apa si toxine. Faptul ca activeaza metabolismul, poate grabi si procesul de slabire. Cu ajutorul drenajului limfatic se pot regla toate functiile organismului: eliminarea balonarii, calitatatea somnului, diminuarea oboselii.
Mulți oameni presupun că, pentru a-și detoxifia trupurile, trebuie să se concentreze doar asupra dietelor lor. Este foarte adevarat, insa includerea masajului într-o rutină obișnuită poate ajuta la realizarea unei detoxifieri complete si corecte. De asemenea, drenajul limfatic poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit și la combaterea anxietății.
Dupa o terapie cu drenaj limfatic puteti fi mai energici si mai usori, datorita curatirii corpului de toxine, ba mai mult, exista posibilitatea de a observa chiar si o scadere in centimetri datorita faptului ca drenajul limfatic sporeste absorbtia acizilor grasi.

Daca ati facut liposuctie pe anumite zone ale corpului, drenajul limfatic este necesar si de nepretuit. Edemele si tumefierea rezultate in urma procedurii chirurgicale sunt destul de frecvente. Important este sa continuati compresia recomandata de chirurg si sa faceti masaj de drenaj limfatic MANUAL. Acesta ajută la reducerea umflăturilor, atenuarea neregularitatilor pielii și pentru a atenua durerea.

Drenajul limfatic manual poate fi inceput la 3-5 zile dupa liposuctie si se recomanda intre 10-20 de sedinte cu conditia ca acesta sa fie facut de un terapeut calificat. Masajul trebuie sa fie bland, sa nu genereze durere sau sa inflameze tesutul mai mult decat este. Cat despre cresterea fermitatii tesutului nu putem vorbi decat dupa ce integritatea tesutului este restabilita, dupa ce recuperarea este finalizata. Atunci putem apela la proceduri de bodyshaping precum Velashape.

De asemenea, o dietă bogată în proteine, cu conținut scăzut de sare și o îmbrăcăminte de compresie potrivită, care să ajute la edematierea postoperatorie.

Toate tehnicile de drenaj limfatic se bazează pe aplicarea presiunii manuale direcționate asupra membrelor și a trunchiului pentru a ajuta la drenarea surplusului de apa din tesut. Unul dintre aspectele clare ale oricărei tehnici de drenaj limfatic este aplicarea ușoară a presiunii, dinspre proximal spre distal, iar scopul este de a împinge si stimula limfa. Ori de câte ori există greșeli cu tehnica, tratamentul nu va fi la fel de eficient. De aceea este important să solicitați drenaj limfatic prin terapeuți specializați. Dacă abordarea dvs. în privința sănătății și a fitnessului nu este cum ar trebui sa fie, puteți simți dureri și chiar umflături. Acesta este locul unde tratamentul cu drenaj limfatic va poate ajuta – Salus Pilates Studio pune la dispozitie acest serviciu terapeutic, care va poate ajuta sa va mentineti sanatatea la un nivel optim. Drenajul Limfatic este una dintre cele mai eficiente terapii in ceea ce priveste reglarea metabolismului, activarea circulatiei limfatice, eliminarea toxinelor din corp si a retentiei de apa.

Open chat
Buna!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button