Salus Pilates Studio

Salus Pilates Studio

Despre noi

Salus Pilates Studio s-a deschis cu intentia de a crea un spatiu unde oricine, indiferent de varsta sau conditie fizica, poate avea grija de corpul sau.

Printre sute de sali sportive si saloane de wellness, ne ramarcam prin faptul ca punem sanatatea pe primul loc. Fie ca alegi un antrenament personalizat de Pilates sau un masaj Suedez vei fi mereu asistat de un personal calificat si zambaret.

Salus Pilates Studio

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa te facem sa te simti bine in corpul tau! Terapiile si metodele noastre ajuta organismul sa devina mai puterninc, mai rezistent, mai flexibil si, neaparat, mai relaxat! Vedem frumusetea ca “efect secundar” al unui corp iubit, bine ingrijit si al unei stari de bine pe care noi o numim incredere in sine.

Avem deja 10 ani experienta si o multime de clienti care au descoperit alaturi de noi cat de bine e sa-ti faci timp pentru tine si minunea de corp in care “locuiesti”.

Va asteptam sa ne bucuram impreuna de toate acestea!

Bucura-te de miscare si relaxare

Salus Pilates Studio este sursa ta de energie si de sanatate. Este un loc gandit in asa fel incat sa ofere o serie de avantaje. Descopera beneficiile acestei practici traditionale si experimenteaza o stare de echilibru intre minte si corp. Instruitorii nostri iti vor oferi o indrumare personalizata pentru a-ti ajuta sa-ti atingi obiectivele si sa-ti imbunatatesti starea de bine.

Open chat
Buna!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button